Over Puur People

Puur People is een organisatie die zich richt op de werving, selectie en detachering van flexibel of vast personeel in de technische sector.
Puur People is een onderdeel van Vertrouwd in Techniek.
Vertrouwd in Techniek biedt een totaal concept voor de technische sector. Vertrouwd in Techniek biedt haar klanten & partners een one-stop-shop. Zaken doen met Vertrouwd in Techniek biedt je toegang tot:

Hoe het begon

8 jaar geleden startten 2 van de eigenaren van Puur People een technisch installatiebedrijf, BB Techniek. Renze & Tim beide een technische achtergrond met een honger naar ondernemen. Hun motto: werk hard! hun aanpak: persoonlijk betrokken bij hun klant en kwalitatief goed werk. Die aanpak werkte, en BB Techniek groeide uit tot niet alleen een succesvol installatie bedrijf, maar ook naar een technisch totaal concept; Vertrouwd in Techniek.
Het tekort aan goed technisch personeel was al snel geconstateerd.. En zo ontstond het idee van Puur Techniek in 2014.

Een vakidioot met ervaring in personele bemiddeling werd gezocht; en zo voegde Tiba zich bij de club. Samen werkten zij aan de oprichting van Puur Techniek. In 2015 was de oprichting een feit en groeide Puur Techniek snel uit tot een bemiddelingsbedrijf voor technisch personeel.

Inmiddels vonden klanten Puur ook voor niet-technisch personeel en bleek de naam Puur Techniek de lading niet meer te dekken, Puur Techniek werd een handelsnaam. Administratief en commercieel personeel voegden niet onder het thema Techniek. Halverwege 2016 veranderde de naam in Puur People.

 

 

 

Bijzonder locatie / Puur Techniek!

Ons kantoor bevindt zich op een scheepswerf in Amsterdam Noord. Een inspirerende omgeving. Net als Puur People is onze werkomgeving continu in beweging. We bevinden ons letterlijk tussen de techniek. Die locatie en ons eigen technisch installatiebedrijf biedt de monteurs van Puur Techniek een unieke kans! Elke monteur die in dienst komt van Puur Techniek, werkt eerst mee in ons eigen installatiebedrijf. Zo leren we de monteurs kennen en zij ons. Het team van Puur Techniek zit letterlijk op de werkvloer tussen de monteurs…Dichter op werk, kan niet..
Dit helpt ons dé juiste monteurs te matchen aan de behoefte van onze klanten in de techniek.

Het team van monteurs

Ons team van monteurs is een hecht team en worden door onze klanten enorm gewaardeerd. Elke monteur van Puur Techniek is een monteur die men graag ziet komen. Ze hebben stuk voor stuk een eigen expertise. Door zo dicht met elkaar samen te werken, kunnen we snel met elkaar schakelen. Kennis te kort? Certificaat nodig? Dat hebben we zo geregeld! We scholen de monteurs zo nodig bij of bieden ze wat extra begeleiding in de praktijk.

Wil je weten hoe je onderdeel wordt van ons team van monteurs?
Stuur dan een mail naar: solliciteren@puurpeople.nl of bel 085-044 1850

Wil je weten of er een monteur beschikbaar ik voor uw project? Of wil je juist een monteur voor een drukke periode? Neem dan contact met ons op via 085-044 1850 of info@puurpeople.nl. Dan kijken we graag wanneer we een monteur beschikbaar hebben!

Aan het werk

Puur Techniek

Puur People koppelt technische professionals aan de juiste opdrachtgever. Een tijdelijk of vaste arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden. Ben je professional in de techniek en op zoek naar een nieuwe werkplek? Informeer dan naar onze mogelijkheden in detachering!

Wanneer je gedetacheerd wordt via Puur People, ga je een arbeidsovereenkomst met ons aan. je arbeidsovereenkomst vormt het vertrekpunt voor onze samenwerking. Deze arbeidsovereenkomst loopt bij het eindigen van de opdracht gewoon door, want je blijft in dienst bij Puur People. Of hierbij ook jouw salaris wordt doorbetaald, hangt af van de afspraken die Puur People hierover met je heeft gemaakt.

De detacheringsovereenkomst is voor bepaalde tijd en tijdens deze periode kun je werkzaam zijn bij een of meerdere opdrachtgevers. Je kunt de arbeidsovereenkomst alleen tussentijds beëindigen als deze mogelijkheid in het contract is opgenomen. Als je langere tijd als gedetacheerde aan het werk gaat, maak je kennis met diverse opdrachtgevers en gevarieerde projecten en werkzaamheden. Hierdoor ontwikkel je je snel, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk

BEN JIJ ZZP’er?

Ben je in de technische sector actief als ZZP’er en op zoek naar je volgende opdracht? Puur People brengt ZZP’ers en opdrachtgevers bij elkaar. Vanuit het netwerk van Puur People komt de vraag naar specifieke deskundigheid regelmatig voor. Puur People is de businesspartner van ZZP’ers bij het invullen van die vraag. Samen ondernemen en elkaar aanvullen. Als ZZP’er hoef je niet zelf de acquisitie te doen en kun je je daarom volledig richten op de vakinhoudelijke aspecten van je opdrachten.

Voor ZZP’ers is er een hoop veranderd. Het is verstandig om je goed te laten informeren over de nieuwe spelregels. Ben je van plan om als ZZP’er in de technische sector aan de slag te gaan, vind je hier meer informatie over het opstarten van je eigen onderneming: Belastingdienst

Vacatures

Puur People is altijd op zoek naar professionals in de techniek! 

Heb je een achtergrond en/of opleiding in de techniek? Dan komen we graag in contact met jou! Dagelijks vullen en ontvangen wij vacatures voor onze partners. Hieronder tref je ons meest recente vacature aanbod. Wanneer je de juiste vacature op onze site nu niet kan vinden, nodigen we je uit om een open sollicitatie te doen.Vacature: Elektromonteur M/V! Full-time, uitzicht op vast dienstverband!

Voor 1 van onze opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam zijn wij met spoed op zoek naar een Elektromonteur M/V. In deze functie ben je onderdeel van een team met elektromonteurs. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor divers elektrotechnisch werk. Om in aanmerking te komen voor deze functie zoeken wij een kandidaat die beschikt over een elektrotechnische opleiding en minimaal 1 jaar relevante werkervaring en een rijbewijs B. Onze opdrachtgever biedt jou als monteur de kans om zich aan de hand van cursussen & trainingen verder te ontwikkelen. Ben je een enthousiaste elektromonteur en sta je te popelen om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit je kans! Ben je geïnteresseerd en op zoek naar werk? Solliciteer dan direct!

Vacature: Leerling Elektromonteur M/V Full-time met uitzicht op vast dienstverband

Binnen ons eigen installatiebedrijf in de omgeving van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Leerling Elektromonteur M/V.  Volg je een BBL opleiding tot elektromonteur? Onder begeleiding van een zeer ervaren leidinggevende leer je de kneepjes van het vak. Wij zijn op zoek naar een MTS’er, die zijn plezier haalt uit het zoeken en oplossen van storingen in de markt van elektrotechniek. Geen dag is bij ons hetzelfde! Ben je de ambitieuze leerling elektromonteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Vacature: Loodgieters M/V Full-time met uitzicht op vast dienstverband/strong>

Voor ons installatiebedrijf in de omgeving van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Loodgieter M/B.  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en controle van diverse werkzaamheden. Je kan denken aan gas-, water-, riool-, cv- installaties en dakwerkzaamheden. Je voert werkzaamheden uit op projectbasis. We zijn op naar een kandidaat die in staat is zelfstandig te werken, in het bezit is van een rijbewijs B, VCA is en pré.  Herken je jezelf in deze vacature en ben je op zoek naar werk? Solliciteer dan direct!! Wij zien je reactie graag tegemoet!

Vacature: Commercieel medewerker M/V

Voor 1 van onze opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een  Commercieel medewerker M/V.  Onze opdrachtgever wil in 2017 de markt op van duurzaamheid en energiebesparing. Om deze dienstverlening in de markt te zetten, zoeken we een enthousiaste commercieel medewerker. Je benadert en bezoekt potentiële klanten, zowel bedrijven als particulieren. Je onderzoekt de vraag van de klanten en maakt een passende aanbieding. Je ontwikkelt een marktplan en bent in staat die uit te voeren samen met je collega’s. De ideale kandidaat heeft werkervaring in de sales, heeft affiniteit met de technische markt en is in het bezit van een Rijbewijs B. Herken je jezelf in deze vacature en ben je op zoek naar werk? Solliciteer dan direct! Wij zien je reactie graag tegemoet!

Vacature: Recruiter M/V 32 / 40 uur per week met uitzicht op vast dienstverband

Puur People is vol in ontwikkeling en maakt binnen korte tijd een enorme groei door. We zijn daarom op zoek naar collega’s die ons team komen versterken! Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiast  Recruiter M/V.  In deze functie richt je je op het werven en selecteren van technisch personeel en ondersteun je daarmee je collega’s. Je benadert zelfstandig kandidaten / werkzoekenden, voert telefonische selectiegesprekken. Daarnaast voer je ook sollicitatiegesprekken om kandidaten nog beter te leren kennen. Vanuit de contacten die jij legt als recruiter, zorg je samen met je collega’s voor de beste match tussen kandidaat en vacature.  Zowel starters als recruiters met werkervaring nodigen we van harte uit om te reageren! Herken je jezelf in deze vacature en ben je op zoek naar werk? Solliciteer dan direct!. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Work it! 

Vacature in the spotlight!

Kom jij ons team versterken?

Puur People

Puur People zoekt nieuwe teamleden! We groeien & zoeken naar versterking! We richten ons op uitzenden, detacheren, werving & selectie! In een informele setting werken we dagelijks heel hard met elkaar om onze kandidaten aan een baan te helpen!

De Functie

Je bent een spin in het web. Je begeleidt werkzoekenden naar een baan. Je kent de wensen van je klanten en die van de werkzoekenden. Je vormt de schakel tussen mens, werk en bedrijf. Een veelzijdige functie, die creativiteit en ondernemerschap vraagt!

Interesse?

Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Ben je op zoek naar een vaste baan en spreken de bovenstaande punten je aan? Dan willen we graag met je kennismaken! Reageer dan hier direct op de vacature!

Join us!

Let’s get Connected

 

Detachering

Wij praten graag verder met je over de mogelijkheden in werk.
Bent je op zoek naar werk of tijdelijk personeel?
Let’s get connected! 

ZZP'ers

Ben je actief als ZZP’er en werk je als professional in de techniek?.
Informeer dan naar de mogelijkheden bij Puur People
Let’s get connected! 

Werving & Selectie

Op zoek naar een professional in de Techniek?
Puur People ondersteunt organisaties in de werving & selectie van technische professionals.
Let’s get connected!

Sinterklaas Actie

December blijft een bijzondere maand. Het is sneller donker en je moet wennen aan het koude weer!
Wij nemen in de december maand graag de tijd om onze medewerkers maar ook onze klanten te bedanken
voor de samenwerking en de inzet van het afgelopen jaar. Dat doen we dit jaar in Sinterklaas stijl!
Met een volgepakte auto, brengen we persoonlijk wat lekkers naar onze hardwerkende monteurs en moedigen we
onze klanten aan om nog even vol te houden in deze drukke decembermaand.

Namens het team van Puur People
wensen we iedereen hele fijne feestdagen toe!

Is jouw goede voornemen een nieuwe baan in 2017?
Begin dan alvast en stuur je cv naar solliciteren@puurpeople.nl

img_2365

Heb je een vraag? Twijfel niet en stel hem!

Ben je op zoek naar werk in de techniek? Of ben je juist op zoek naar professioneel personeel in de techniek! Wij helpen je graag verder!