Over Puur People

Puur People is een organisatie die zich richt op de werving, selectie en detachering van flexibel of vast personeel in de technische sector.
Puur People is een onderdeel van Vertrouwd in Techniek.
Vertrouwd in Techniek biedt een totaal concept voor de technische sector. Vertrouwd in Techniek biedt haar klanten & partners een one-stop-shop. Zaken doen met Vertrouwd in Techniek biedt je toegang tot:

Hoe het begon

8 jaar geleden startten 2 van de eigenaren van Puur People een technisch installatiebedrijf, BB Techniek. Renze & Tim beide een technische achtergrond met een honger naar ondernemen. Hun motto: werk hard! hun aanpak: persoonlijk betrokken bij hun klant en kwalitatief goed werk. Die aanpak werkte, en BB Techniek groeide uit tot niet alleen een succesvol installatie bedrijf, maar ook naar een technisch totaal concept; Vertrouwd in Techniek.
Het tekort aan goed technisch personeel was al snel geconstateerd.. En zo ontstond het idee van Puur Techniek in 2014.

Een vakidioot met ervaring in personele bemiddeling werd gezocht; en zo voegde Tiba zich bij de club. Samen werkten zij aan de oprichting van Puur Techniek. In 2015 was de oprichting een feit en groeide Puur Techniek snel uit tot een bemiddelingsbedrijf voor technisch personeel.

Inmiddels vonden klanten Puur ook voor niet-technisch personeel en bleek de naam Puur Techniek de lading niet meer te dekken, Puur Techniek werd een handelsnaam. Administratief en commercieel personeel voegden niet onder het thema Techniek. Halverwege 2016 veranderde de naam in Puur People.

 

Bijzonder locatie / Puur Techniek!

Ons kantoor bevindt zich op een scheepswerf in Amsterdam Noord. Een inspirerende omgeving. Net als Puur People is onze werkomgeving continu in beweging. We bevinden ons letterlijk tussen de techniek. Die locatie en ons eigen technisch installatiebedrijf biedt de monteurs van Puur Techniek een unieke kans! Elke monteur die in dienst komt van Puur Techniek, werkt eerst mee in ons eigen installatiebedrijf. Zo leren we de monteurs kennen en zij ons. Het team van Puur Techniek zit letterlijk op de werkvloer tussen de monteurs…Dichter op werk, kan niet..
Dit helpt ons dé juiste monteurs te matchen aan de behoefte van onze klanten in de techniek.

Het team van monteurs

Ons team van monteurs is een hecht team en worden door onze klanten enorm gewaardeerd. Elke monteur van Puur Techniek is een monteur die men graag ziet komen. Ze hebben stuk voor stuk een eigen expertise. Door zo dicht met elkaar samen te werken, kunnen we snel met elkaar schakelen. Kennis te kort? Certificaat nodig? Dat hebben we zo geregeld! We scholen de monteurs zo nodig bij of bieden ze wat extra begeleiding in de praktijk.

Wil je weten hoe je onderdeel wordt van ons team van monteurs?
Stuur dan een mail naar: solliciteren@puurpeople.nl of bel 085-044 1850

Wil je weten of er een monteur beschikbaar ik voor uw project? Of wil je juist een monteur voor een drukke periode? Neem dan contact met ons op via 085-044 1850 of info@puurpeople.nl. Dan kijken we graag wanneer we een monteur beschikbaar hebben!

Aan het werk

Puur Techniek

Puur People koppelt technische professionals aan de juiste opdrachtgever. Een tijdelijk of vaste arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden. Ben je professional in de techniek en op zoek naar een nieuwe werkplek? Informeer dan naar onze mogelijkheden in detachering!

Wanneer je gedetacheerd wordt via Puur People, ga je een arbeidsovereenkomst met ons aan. je arbeidsovereenkomst vormt het vertrekpunt voor onze samenwerking. Deze arbeidsovereenkomst loopt bij het eindigen van de opdracht gewoon door, want je blijft in dienst bij Puur People. Of hierbij ook jouw salaris wordt doorbetaald, hangt af van de afspraken die Puur People hierover met je heeft gemaakt.

De detacheringsovereenkomst is voor bepaalde tijd en tijdens deze periode kun je werkzaam zijn bij een of meerdere opdrachtgevers. Je kunt de arbeidsovereenkomst alleen tussentijds beëindigen als deze mogelijkheid in het contract is opgenomen. Als je langere tijd als gedetacheerde aan het werk gaat, maak je kennis met diverse opdrachtgevers en gevarieerde projecten en werkzaamheden. Hierdoor ontwikkel je je snel, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk

BEN JIJ ZZP’er?

Ben je in de technische sector actief als ZZP’er en op zoek naar je volgende opdracht? Puur People brengt ZZP’ers en opdrachtgevers bij elkaar. Vanuit het netwerk van Puur People komt de vraag naar specifieke deskundigheid regelmatig voor. Puur People is de businesspartner van ZZP’ers bij het invullen van die vraag. Samen ondernemen en elkaar aanvullen. Als ZZP’er hoef je niet zelf de acquisitie te doen en kun je je daarom volledig richten op de vakinhoudelijke aspecten van je opdrachten.

Voor ZZP’ers is er een hoop veranderd. Het is verstandig om je goed te laten informeren over de nieuwe spelregels. Ben je van plan om als ZZP’er in de technische sector aan de slag te gaan, vind je hier meer informatie over het opstarten van je eigen onderneming: Belastingdienst

Vacatures

Puur People is altijd op zoek naar professionals in de techniek! 

Heb je een achtergrond en/of opleiding in de techniek? Dan komen we graag in contact met jou! Dagelijks vullen en ontvangen wij vacatures voor onze partners. Hieronder tref je ons meest recente vacature aanbod. Wanneer je de juiste vacature op onze site nu niet kan vinden, nodigen we je uit om een open sollicitatie te doen.Vacature: Elektromonteur M/V! Full-time, uitzicht op vast dienstverband!

Voor 1 van onze opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam zijn wij met spoed op zoek naar een Elektromonteur M/V. In deze functie ben je onderdeel van een team met elektromonteurs. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor divers elektrotechnisch werk. Om in aanmerking te komen voor deze functie zoeken wij een kandidaat die beschikt over een elektrotechnische opleiding en minimaal 1 jaar relevante werkervaring en een rijbewijs B. Onze opdrachtgever biedt jou als monteur de kans om zich aan de hand van cursussen & trainingen verder te ontwikkelen. Ben je een enthousiaste elektromonteur en sta je te popelen om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit je kans! Ben je geïnteresseerd en op zoek naar werk? Solliciteer dan direct!

Vacature: Leerling Elektromonteur M/V Full-time met uitzicht op vast dienstverband

Binnen ons eigen installatiebedrijf in de omgeving van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Leerling Elektromonteur M/V.  Volg je een BBL opleiding tot elektromonteur? Onder begeleiding van een zeer ervaren leidinggevende leer je de kneepjes van het vak. Wij zijn op zoek naar een MTS’er, die zijn plezier haalt uit het zoeken en oplossen van storingen in de markt van elektrotechniek. Geen dag is bij ons hetzelfde! Ben je de ambitieuze leerling elektromonteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Vacature: Loodgieters M/V Full-time met uitzicht op vast dienstverband

Voor ons installatiebedrijf in de omgeving van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Loodgieter M/B.  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en controle van diverse werkzaamheden. Je kan denken aan gas-, water-, riool-, cv- installaties en dakwerkzaamheden. Je voert werkzaamheden uit op projectbasis. We zijn op naar een kandidaat die in staat is zelfstandig te werken, in het bezit is van een rijbewijs B, VCA is en pré.  Herken je jezelf in deze vacature en ben je op zoek naar werk? Solliciteer dan direct!! Wij zien je reactie graag tegemoet!

Vacature: Service Technicus Brandmeldinstallaties M/V

Voor 1 van onze opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een  Service Technicus Brandmeldinstallaties M/V.  Onze opdrachtgever heeft een plek vrij in haar vaste team van zelfstandige monteurs. Ben je op zoek naar een vaste baan bij een technisch bedrijf dat volop aan het groeien is? Dan is dit wellicht dé vacature voor jou! De ideale kandidaat heeft werkervaring in de woning- en utiliteiten en industriële sector. Zowel sterk- als zwakstroom installaties zijn hem / haar niet onbekend en is in het bezit van een Rijbewijs B. Herken je jezelf in deze vacature en ben je op zoek naar werk? Solliciteer dan direct! Wij zien je reactie graag tegemoet!

Vacature in the spotlight!

Ben jij op zoek naar een vaste baan als Monteur?

Puur People

Puur People zoekt naar een ervaren elektromonteur M/V met kennis en werkervaring in sterkstroom. Ben je dan ook nog in het bezit van een Rijbewijs B? Dan is dit mogelijk dé baan voor jou!

De Functie

Je komt te werken een snel groeiend bedrijf. We zijn net verhuisd naar een groter pand omdat we letterlijk uit onze jas aan het groeien waren. We hebben een uniek product en inmiddels een gevestigde naam in de markt. We zijn een persoonlijk en midden-klein bedrijf, met een moderne en eigentijdse aanpak van werken. Bij groei komt ook kijken dat we behoefte hebben aan extra handen in ons team van monteurs.

Interesse?

Heb je ervaring met sterkstroom? Ben je in het bezit van een rijbewijs B en op zoek naar een vaste baan? Dan willen we graag met je kennismaken! Reageer dan hier direct op de vacature!

Join us!

WORK IT!

Puur Techniek & BB Techniek @work!

Zie hier 1 van onze projecten in beelden gevangen!

Met veel plezier werkten we samen aan een mooi industrieel project in Amsterdam Noord!
Ben je gediplomeerd elektromonteur M/V? Lijkt het je ook leuk om in ons
vaste team van monteurs een bijdrage te leveren aan dit soort gave projecten?
We zoeken nog monteurs! Dus ben je op zoek naar werk? Neem dan contact met ons op!

Puur Leren

Studenten ROCvA bezoeken Puur People & BB Techniek

De jeugd heeft de toekomst! Vooral in de sector techniek is een tekort aan
kundig en geschoold personeel. Als eigenaar van een technische installatie bedrijf; BB Techniek en een Detacheringsbedrijf; Puur Techniek hebben wij de unieke kans om een brug te slaan tussen leren en werken. Zo ontstond ons idee voor Puur Leren.

Puur Leren biedt technische studenten & starters een kans om in de praktijk verder kennis te maken met technische beroepen, maar ook met hun eigen talenten en interesses. In het netwerk van Puur Leren zoeken wij per student naar dé perfecte plek voor hun talent!

Heb je het over leren? Dan kan een samenwerking met het ROC van Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Ons kantoor is gevestigd midden op een scheepswerf in Amsterdam Noord en biedt dus een unieke kans voor studenten om een kijkje te nemen in onze bijzondere keuken! En zo stonden de studenten van de afdeling elektrotechniek bij ons op de stoep!

Tijdens de rondleiding stonden de studenten midden in de industriële techniek en een aantal beroepen die daarbij komen kijken. Puur Leren maakte persoonlijk kennis met de studenten en spraken we met hen over hun kansen in werk. Een groot succes! In september ontvangen we de volgende groep studenten. Zij starten dan met hun opleiding in de techniek! Wij kijken uit naar hun bezoek!

Ben je ook student? Overweeg je een opleiding in de techniek?
Wil je weten wat Puur Leren je te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!
We praten graag met je verder!

Contact

Let’s get Connected

 

Detachering

Wij praten graag verder met je over de mogelijkheden in werk.
Bent je op zoek naar werk of tijdelijk personeel?
Let’s get connected! 

ZZP'ers

Ben je actief als ZZP’er en werk je als professional in de techniek?.
Informeer dan naar de mogelijkheden bij Puur People
Let’s get connected! 

Werving & Selectie

Op zoek naar een professional in de Techniek?
Puur People ondersteunt organisaties in de werving & selectie van technische professionals.
Let’s get connected!

Heb je een vraag? Twijfel niet en stel hem!

Ben je op zoek naar werk in de techniek? Of ben je juist op zoek naar professioneel personeel in de techniek! Wij helpen je graag verder!